Instruccions V Jornada Valenciana de Documentació

Dia 13 de febrer – previ a la Jornada

Si veniu a les visites programades, vos informem que el punt d’encontre serà la porta de la Catedral de València situada a la plaça de la Reina, la coneguda com porta dels ferros. Vos preguem que feu un esforç per arribar un poc abans, a poder ser a les 17:20 hores. Hem de fer els grups i organitzar-nos bé per a la visita i som molts els inscrits.

En acabar, si esteu apuntats, recordeu que el sopar de la jornada és a les 20:30 al “Mirador de las Comedias”, un espai situat en ple centre de València (Carrer Comèdies núm. 7, cantonada Carrer De la Pau).

Dia 14 de febrer – #JVDOC20

Recordeu que la Jornada se celebra al Centre Museístic La Beneficència (Carrer Corona 36, València).

Vos informem que serem molt estrictes amb els horaris marcats, ja que tenim un programa molt interessant i un públic molt nombrós. Estem encantats per l’expectació que ha causat la jornada i volem que tots i totes ho aprofitem al màxim, per la qual cosa preneu nota:

Acreditació i tallers.

Des de les 8:30 fins a les 8:55 hores del matí vos podreu acreditar i arreplegar el material de la Jornada.

Com els tallers estan plens, tenim llista d’espera i no volem que ningú que tinga interés es quede sense fer el taller, durant l’acreditació vos preguntarem si assistireu als tallers als quals esteu inscrits. A partir de les 11.15, hora en què pararem a esmorzar, les persones que no tingueu plaça podreu preguntar si queden places lliures als tallers.

Dinar.

L’horari també és reduït de 14:00 a 15:30 hores i els tallers començaran a l’hora exacta. Vos recomanem reservar en alguns dels restaurants que estan prop i vos informem que el pati de La Beneficència estarà disponible per a qui vulga dinar allí amb un entrepà o dinar per endur, sembla que farà bon estar.

Comunicació.

El hashtag que utilitzarem a les xarxes socials és #JVDOC20. Vos animem a comentar tota la jornada a les xarxes amb aquesta etiqueta.

Si teniu qualsevol dubte podeu contactar amb nosaltres. Vos esperem a la V Jornada Valenciana de Documentació.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *